Okunma Sayısı: 9164
CANLI YORUMLAR

9 TEMMUZ ALARMI

Peki ama neden?

Hacker'ların Windows'daki bir açık yoluyla dünya çapında 570.000'den fazla bilgisayara zararlı yazılım yüklediğinin ortaya çıkmasıyla birlikte FBI, 9 Temmuz'da internetin şalterlerini indiriyor.

Hürriyet'in haberine göre, söz konusu virüs bu tarihte harekete geçeceğinden FBI, DNS sunucularını kapatarak önlem almayı planlıyor.

DNSChanger ismini taşıyan virüsün yarattığı tehdit ortadan kalktığında kapatılan sunucular tekrar hizmete girecek.

Söz konusu virüs, kullanıcıların tarayıcılarını hacker'ların sahte sitelerine yönlendiriyor.

FBI, kullanıcılara güvenlik ortağı tarafından yönetilen dcwg.org web sitesini ziyaret ederek zararlı yazılıma sahip olup olmadıklarını kontrol etmelerini öneriyor.

  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
HARÇ ÇOCUKLARA HARCANIYORDU
REKTÖRLER NE DEDİ?
UÇUŞLARDA SIVI KISITLAMASI
1 NİSAN İTİBARİYLE BAŞLADI
YAZLIK ALMAYI DÜŞÜNENLER
BU ÖNERİLERE KULAK VERSİN
İSTANBUL'DA SU KESİNTİSİ
NEREDEYSE TÜM GÜN
YASLI GÜNDE 17 ŞEHİT HABERİ
SİİRT'TE HELİKOPTER DÜŞTÜ
AŞK BEYİNDE HASAR YAPIYOR
AŞIRI MOTİVASYON
SONBAHAR HAVASI
EKİM AYI YAĞMURLA GELİYOR
EGE'DEKİ SESSİZLİK
HAYRA ALAMET DEĞİL...

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
TUVALETTE MESAJ ÇEKENLER
KORKUTAN ARTIŞ
ÖĞRETMEN OLMAK ZORLAŞIYOR
SİNEMADA BU HAFTA
İLGİLİ VİDEOLAR
ELEKTRONİK KELEPÇE VE TEKNİK TAKİP
BEYOĞLU'MA DOKUNMA
GERZE'YE TERMİK SANTRAL PROTESTOSU
TAKİP-TACİZDE ŞİKAYET VE İHBAR
O KADAR DA SÜPER DEĞİLLER
2012-2013 SONBAHAR-KIŞ
YENİ SEZONDA TIRNAKLAR
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :