Okunma Sayısı: 18907
CANLI YORUMLAR

TÜRKLERİN SEKS HARİTASI

Yüzde 52 tatmin olmuş!!!

Türkiye'de gençlerin yüzde 29'u ilk cinsel ilişki deneyimlerinde mutlu olurken, yüzde 52'si de ilk deneyiminde tatmin olduğunu söylüyor.

Bir prezervatif üreticisinin 36 ülkede 29 bin kişinin katılımı ile yaptığı küresel seks araştırmasına göre, Türkiye 'de gençlerin yüzde 29’u ilk cinsel deneyimlerini mutlu ve heyecanlı bulurken, yüzde 52’si ise ilk deneyimlerinde tatmin olduklarını söylüyor. Bu rakamlara göre, Türkiye 'de gençler ilk deneyimde tatmin olma konusunda dünya ortalamasının bir puan altında, Avrupa ortalamasının ise üzerinde yer alıyor. İlk cinsel ilişki sırasında en az tatmin olanlar yüzde 35 ile Japonlar. Yunanistan’da ise bu oran yüzde 62. 

Küresel seks araştırmasına göre, Türkiye'de gençlerin sadece yüzde 10’u ilk deneyimine endişe ile yaklaşıyor. Amerikalılar ilk geceye endişeyle yaklaşanlar arasında yüzde 24 ile başı çekiyor. Dünyada cinsel yolla bulaşan hastalıkların en sık görüldüğü ülkelerden birisi olan Nijerya’da ise oran yüzde 0. Araştırmaya Nijerya’dan katılan 408 kişiden hiç biri bu konuda endişe duyduğunu söylememiş. 

Araştırmaya göre,  Türkiye'de gençlerin yüzde 55’i seks konusunda ilk eğitimlerini internetten alıyorlar. Bunu yüzde 47 ile arkadaşlar ve yüzde 35 ile sevgililer takip ediyor. Dini kurumlarda bu eğitimi alanların oranı yüzde 4 iken aile desteği alanların oranı ise yüzde 16. Okulda cinsel eğitim ise yüzde 12’ler de kalıyor. 

Kaynak: Radikal 

  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
BEBEKTE KALP HASTALIKLARI
KÜÇÜKKEN ÖNLENEBİLİR Mİ?
KONSERVE TÜKETİMİNE DİKKAT
ZEHİRLENME RİSKİ VAR!
REFLÜDE AMELİYAT SEBEPLERİ
6 BELİRTİYE DİKKAT
FELÇ HASTALARINA YENİ UMUT
KALICI ETKİLER AZALABİLİR
MAMOGRAFİ ZARARLI MI?
YATAK HASTALARINA MÜJDE!
DAHA AZ YATAK YARASI MÜMKÜN
TOSTU NEDEN SEVERİZ?
SIRRI ORTAYA ÇIKTI
HİLAL MOCAN'IN TARİFLERİ
BEBEĞİNİZE PRATİK YEMEKLER
SERVİKS ÖNLENEBİLİYOR
ERKEN DAVRANIN...

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
TÜRKİYE ZENGİNLEŞTİKÇE
20 ADIMDA CİNSEL SAĞL...
5 ADIMDA KADIN PREZER...
ORGAZMIN BİLİNMEYENLERİ
İLGİLİ VİDEOLAR
BEBEĞİNİZ SİZE VE ETRAFINA DAİR NELERİ HİSSEDER?
BEBEĞİNİZİN GELİŞİMİNE YARDIMCI OLUN
12 - 24 AY ARASI BEBEKLERİN GELİŞİMİ NASIL OLMALI?
0 - 6 AYLIK BEBEKLER İÇİN OYUNLAR
2013 KIŞ - ŞAPKA MODASI
ROBOT SEVGİLİLER
OJENİZ NE RENK OLSUN
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :