Okunma Sayısı: 8961
CANLI YORUMLAR

3 GÜN YAZ SICAĞI

Ardından sonbahar

Güneyden esen rüzgarların Afrika'dan getirdiği kısa süreli sıcak havanın etkisiyle Güney Marmara'da termometreler, hafta sonunda 36 dereceyi görecek. Bölgede üç gün bunaltıcı yaz sıcakları yaşanacak, ardından ise lokal yağışlarla havalar serinleyecek.

Meteoroloji’den alınan bilgiye göre, gelecek hafta başında etkili olacak lokal yağışlar öncesi güneyden esen rüzgarlar, Afrika üzerindeki sıcak havayı Türkiye’ye taşıyacak. Dünden itibaren Ege ve Marmara kıyılarında sıcaklıklar yükselirken, Güney Marmara’da hafta sonu termometreler, 36 dereceyi görecek.

Cumartesi ve pazar günü sıcaklıkların Balıkesir’de 35-36,Bursa’da 34-35 olması beklenirken, Çanakkale’de ise 30 derecenin üzerine çıkacağı tahmin ediliyor. Bölge, üç gün boyunca mevsim normallerinin üzerinde sıcaklık görecek.

Pazartesiden itibaren kuzeyden esecek rüzgar veBalkanlar’dan gelecek serin havayla birlikte hava sıcaklıkları, tekrar 28 derecelere kadar gerileyecek. Bursa, Balıkesir ve çanakkale’de pazartesi akşamı ve salı günü lokal yağışlar bekleniyor.

 

Kaynak: Posta 

  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
SERİNLEDİ DİYE ALDANMAYIN
SICAKLIKLAR ARTIYOR
NASA'DAN KIYAMET AÇIKLAMASI
MAYALAR DOĞRU MU SÖYLÜYOR?
İSTANBULLULAR DİKKAT!
GÜNÜNÜZ KÂBUS OLMASIN
ÇİPLİ KİMLİKLER DAĞITILIYOR
VATANDAŞ MAĞDUR OLMAYACAK
SÜT 2 MAYIS'TA DAĞITILIYOR
ÖZEL OKULLAR HARİÇ
BU ÇAĞIN YENİ
"Y KUŞAĞI" MERCEK ALTINDA
KURBAN BAYRAMI'NDA
BAYRAMIN KURBANI OLMAYIN!
KIZLAR DA OLMASAYMIŞ
ATAKLI OLİMPİYATLARI YAZDI
17 AĞUSTOS'UN YILDÖNÜMÜNDE
DEPREME KARŞI HAREKETE GEÇ

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
FACEBOOK MESAJLARI OK...
ÖĞRETMENE 5 YILDA BİR...
3. KÖPRÜDE B PLANI BELLİ
EN İYİ ANNE
İLGİLİ VİDEOLAR
ELEKTRONİK KELEPÇE VE TEKNİK TAKİP
BEYOĞLU'MA DOKUNMA
GERZE'YE TERMİK SANTRAL PROTESTOSU
TAKİP-TACİZDE ŞİKAYET VE İHBAR
YAŞLANMAK GÜZELDİR
23 NİSAN
EN İYİ YAZ KOKULARI
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :