Okunma Sayısı: 7989
CANLI YORUMLAR

10 AİLEYE TÜP BEBEK UMUDU

'Tüp Bebek Projesi'

Cizre Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı, çocuğu olmayan ve tüp bebek giderlerini karşılayamayan aileler için 'Tüp Bebek Projesi' başlattı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Acıbadem Sağlık Grubu işbirliği ile başlatılan proje kapsamında Cizre`de belirlenen 10 asil 10 yedek ailenin tüp bebek tedavi giderleri karşılanacak.

Bebek tedavisinden faydalanmak isteyenlerin 23 Ekim Salı günü saat 17.30`a kadar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı`na müracaat etmeleri gerekiyor. Cihan'ın haberine göre, tüm yol masrafları Cizre Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, tüm tedavi giderleri ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından karşılanacak.

KİMLER TEDAVİ İÇİN UYGUN? 
Tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyen kadınlarda aranan özellikler ise şunlar: 23-39 yaş aralığında olup son 3 yıl içinde normal ya da diğer tedavi yöntemleri ile çocuk sahibi olmadığına dair tıbbi belge. 60/c-1 kapsamında sigortalı olması (Yeşilkart sahipleri), kendisi veya eşinin sosyal güvenceye sahip olmaması, hiç çocuk sahibi olmaması veya çocuklarının sağlık problemleri nedeniyle tedavi amaçlı olarak doğum yapması gerektiğini doktor raporu ile belgelendirmesi.

 

Kaynak: ntvmsnbc

  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
DENİZ TUTMASINA SON
DENEME SÜRÜŞÜ MANAVAGAT'TA
YANAK ISIRMASI HAKKINDA
BİLMENİZ GEREKENLER
ÇOCUK TACİZCİLERİNE HADIM
100 KİŞİ HADIM EDİLDİ
YAĞIŞLI HAVA GELİYOR
SICAKLIKLAR AZALACAK
DEPRESYONDA ANNE SÜTÜ
MORALİ YÜKSEK TUTUN
DÜNYANIN EN GÜÇLÜ KADINLARI
LİSTESİNDEKİ TEK TÜRK...
SICAK HAVAYA DİKKAT
ARTIŞ DEVAM EDİYOR
POKEMON KARA LİSTEDE
İŞTE RTÜK'E TAKILANLAR!
YILBAŞI ERTESİ
BESLENME TÜYOLARI...
BARBAROS, MÜSTEHCEN BULUNDU
100TEMEL ESER'DEN ÇIKARILDI

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
19 MAYIS KUTLAMASI KALKTI
DOMATES EL YAKTI
TİRYAKİLER AZALDI
SESSİZLİKTEN KURTULDULAR
İLGİLİ VİDEOLAR
ELEKTRONİK KELEPÇE VE TEKNİK TAKİP
BEYOĞLU'MA DOKUNMA
GERZE'YE TERMİK SANTRAL PROTESTOSU
TAKİP-TACİZDE ŞİKAYET VE İHBAR
BAZILARI KASLI SEVER
GERÇEK Mİ OYUNCAK MI?
FOTOĞRAFA DİKKATLİ BAKIN
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :