Okunma Sayısı: 13200
CANLI YORUMLAR

DEKORASYONDA 2012 TRENDLERİ

Eskiye dönüş...

Dekorasyonda 2012 yılının trendleri arasında mobilyada 1960’lar rüzgarı esecek.

2012’de tüketicilerin geçmişe duydukları özlemden dolayı kişiye özel üretimin artması bekleniyor. Bu yılın trendinde 1960’lı yılların İngiliz ve Fransız tarzından etkileşimler görülüyor. Ayrıca doğaya da bir dönüş söz konusu.

Kişiye özel tasarımlar arasında tüketicilerin ruh hallerini yansıtan mobilyalar ile de yaşam alanlarını kendi zevklerine göre tasarlıyor.

İngiliz ve Fransız tarzının karışımıyla nostaljik çizgilerin kendine özgü yorumlanmış şekli 2012 yılının mobilya trendini yansıtıyor. Diğer senelere kıyasla doğallık ve rahatlık ön planda oluyor. Vintage aksesuarları bu sene de görmek mümkün fakat doğallıktan yana olanlar daha sade tasarımları tercih ediyor. 

  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
YAZ GECELERİ İÇİN ABİYELER
ÖZLEM SÜER'İN ELLERİNDEN
BEBEK ARABASININ EN BEBEĞİ
TÜM GÖZLER "BAMBİNO"DA
KRAMPLARA KARŞI MUZ, KAYISI
YAZ SAKATLIKLARINI ÖNLEYİN
ÇOCUK ODASI
YENİ NESİL NEVRESİMLER
KNT KADINLARI!
MİLANO YA DA SİRKECİ...
DETOX KOKTEYLİ
BEKLETMEDEN TÜKETİN
AKNESİZ BİR CİLT İÇİN
BİR DE BUNLARI DENEYİN...
BAYRAMDA NE GİYSEM
1950'LERİN STİLİNE DAİR

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
EVİNİZDE SADELİK
TV KEYFİ YATAK ODALARINDA
DUVARLARDA DÖRT MEVSİM
EVDEKİ FAZLALIKLAR
İLGİLİ VİDEOLAR
SAÇINIZ ÇEKİLİRSE
BİLEĞİNİZDEN TUTUP SÜRÜKLERLERSE
ALIŞVERİŞ FESTİVALİ
ENSENİZDEN YERE YIKMAYA ÇALIŞIRLARSA
BİR KADININ ÇANTASINDA
YENİ SEZONDA TIRNAKLAR
O KADAR DA SEKSİ DEĞİLLER
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :