Okunma Sayısı: 11437
CANLI YORUMLAR

KULLANIŞLI VE RAHAT

Modası hiç geçmiyor

Iki senedir revaçta olan, haki yeşil renkte, uzunca parkalar, yıllar içinde tekrar tekrar moda oluyor .

 Sınır tanımayan tasarımcıların yorumlarıyla şekillenen parkalarla, son derece spor olmak da mümkün, gece şıklığınızı tamamlamak da.

Bu özelliğiyle artık gardırobunuzun vazgeçilmez parçaları arasında yerini almaya başlayan parka, bir zamanlar kişinin sahip olduğu görüşü simgeleyen bir giysiydi.Uzun bir eteği, şifon şık bir elbiseyi ya da mini şort ve yağmur çizme ikilisini bile tamamlayan parka, kombininizin kilit parçası oluyor.

Hollywood yıldızlarının, hatta Prenseslerin bile tercihi parkayı bir sezon mutlaka denemelisiniz.

  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
40'LARIN ETKİSİ
DEVAM EDİYOR?
MAKYAJ ÖNCESİ
GERGİN YÜZ MASKESİ
MAKYAJ FIRÇASI
SANATSAL TAKILMAK İSTEYENE
TABANA KUVVET
BAHAR HAZIRLIKLARI BAŞLASIN
İÇİNİZİ ISITACAK KOMBİNLER
AYNI ZAMANDA ÇOK ŞIKLAR
ALIŞVERİŞ KULLANMA KILAVUZU
NE, NEREDE, NE KADAR?
RENKLER,SEVİMLİ KARAKTERLER
İLKBAHAR ÇOCUK MODASINDA
2012-2013 SONBAHAR-KIŞ
MODASINDAN DETAYLAR
GENİŞ PAÇA RAHATLIĞI
WRANGLER'IN YENİ SEZONUNDA!

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
2012'DE TAKILAR RENGARENK
BOYA KUTUSUNA BATMIŞ GİBİ
2012-2013 SONBAHAR-KIŞ
BEBEK BEKLEYEN ANNELERE
İLGİLİ VİDEOLAR
ALIŞVERİŞ FESTİVALİ
İSTANBUL'DA RAMAZAN HAREKETLİLİĞİ
ÜNLÜLERİN KOMİK ANLARI
GERÇEK Mİ OYUNCAK MI?
23 NİSAN
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :