Okunma Sayısı: 13064
CANLI YORUMLAR

MODADA 15.-16. YÜZYIL

Brandroom'da sanat etkileri

Brandroom’un 2012 İlkbahar /Yaz Kampanyası, 15-16. yy’ın büyük ustaları Michelangelo, Da Vinci ve Remrandt gibi değerli sanatçıların tüm zamanlara damga vuran etkileyici eserleri ve bıraktıkları derin izler üzerine hazırlanmış bir çalışma oldu. Bu yıl tüm dünyanın da gündeminde olan Da Vinci sanat yılı kutlamaları, yüzyılın en büyük Da Vinci sergisi ve Remrandt - çağdaşları sergileriyle gerçekleştiriliyor.

Brandroom, moda severlere sunduğu çeşit zenginliği ve birbirinden güzel renk alternatifleri ile bu tablolardaki eşsiz güzelliği aratmayacak şekilde bir sezon açılışı yaptı.  Brandroom kadını bu yıl, Michelangelo’daki meleksi, Da Vinci’deki güçlü, Remrandt’taki dramatik kadın olabilecek. Erkeklerde ise güçlü ve maskülen bir stil bulabilecekler.

Demsa Lüks Markaları Kreatif Direktörü Ceyda Balaban’ın hazırladığı bu etkileyici hikayeyi moda severler üzerlerine giymek için sıraya girdiler bile... Kampanya çekimleri bir hafta boyunca Londra’da gerçekleşti. 35 kişilik bir ekip ile Sun Studios’ta fotoğrafçı Tim Bretday tarafından karelendi. Styling yine Demsa Lüks Markaları Kreatif Direktörü Ceyda Balaban tarafından gerçekleşti. 

  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
KEDİ YA DA KÖPEK ALMAYIN
TATİL SONRASINI DÜŞÜNÜN
HAYATININ HER ANINDA
DERİDEN VAZGEÇEMEYENLERE...
ÇANLAR ÇALIYOR
YILBAŞI İNDİRİMLERİ...
AMELİYATSIZ YÜZ GERME
AĞIR MAKYAJDAN KAÇININ
SİHİR'Lİ İTALYAN ŞIKLIĞI
2012'DE OFİSLERDE!
HAYALLERİNİZİN KOKUSUNA
TANRIÇAYLA KAVUŞUYORSUNUZ
2011 MAYO VE BİKİNİ MODELLERİ
POPOYU ÖRTERKEN AÇAN MODELLER
GÖZ ÇEVRESİ KIRIŞIKLIKLARI
PERVİN BULGAK'TAN MASKE
TAKIP TAKIŞTIRMAYI SEVENLER
İŞTE İLKBAHAR YAZ MODASI

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
O SADECE BİR KUMAŞ DEĞİL
BEBEK BEKLEYEN ANNELERE
2012-2013 SONBAHAR-KIŞ
PARLAK YAZA PARLAK JEAN
İLGİLİ VİDEOLAR
KOLTUK ALTI BOTOKSU
ALIŞVERİŞ FESTİVALİ
KİMYASAL PEELING
İSTANBUL'DA RAMAZAN HAREKETLİLİĞİ
MİNİKLERİN BOYUT ZİYARETİ
PHOTOSHOP OLMADAN NASILLAR?
2012-2013 SONBAHAR-KIŞ
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :