Okunma Sayısı: 14990
CANLI YORUMLAR

MİNİK BEYLER KÜÇÜK HANIMLAR

23 Nisan'a hazırlanıyor

LC Waikiki, çocuklar için hazırladığı 23 Nisan özel koleksiyonu ile bayram coşkusunu ikiye katlıyor. Çocuklar kendileri için özel olarak tasarlanan birbirinden şık kıyafet ve aksesuarlardaki imzasıyla 23 Nisan’a merhaba diyor.

23 Nisan için özel olarak hazırlanan özel koleksiyon ile çocukların gönlünü fethediyor. Birbirinden güzel aksesuarların tamamladığı rengarenk ve yumuşacık kıyafetler ile 2-8+ yaş arası kız ve erkek çocukları bayram keyfini doya doya yaşayacak.

23 Nisan teması altında birbirinden özel tasarımla çocukları sevindirirken, küçük hanımlar için pembe, fuşya, turkuvaz ve lacivert tonlarını kullanırken, minik beyler için de kırmızı, beyaz ve lacivertin benzersiz uyumunu konuşturuyor. Farklı aplike, baskı ve nakış teknikleriyle süslenen, pırıltılı detaylarıyla göz dolduran kıyafetler, 2-8+ yaş arası kız çocuklarına rengarenk bir 23 Nisan müjdesi veriyor! Payet, fiyonk ve çiçek gibi detayların hakim olduğu koleksiyonda özellikle elbise, etek, tunik ve bluzlar dikkat çekiyor. Koleksiyonun tamamlayıcısı niteliğindeki rengarenk ayakkabılar, çantalar ve şapkalar küçük hanımları çok mutlu ediyor.

2-8+ yaş erkek çocuk koleksiyonunda kırmızı, beyaz, lacivert ve turkuvaz renkleri göz dolduruyor. Bayram coşkusunu yansıtan baskılar ve 23 Nisan logolu detaylarla süslenmiş kısa kollu t-shirt ve gömlekler birbirinden farklı pantolonlarla kombinleniyor, bu bayram da minik beylere kendilerini farklı hissettirmeyi sürdürüyor.

  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
ZARİF KÜRK DETAYLARI
ASALETİYLE BÜYÜLÜYOR
BEBEĞİNİZİN İLK HEDİYESİ
İLK İHTİYAÇLAR BİR ARADA!
EN ÖNEMLİ AKSESUAR
SAÇ OLAYI ÇOK MÜHİM
AFRİKA'NIN BÜYÜSÜ
AFRİCOLOGY'NİN İÇERİSİNDE..
BURBERRY PRORSUM ERKEĞİ
BEYLERE MODERN DOKUNUŞLAR
BATTANİYE ZAMANI...
SADECE ÜŞÜDÜĞÜNDE DEĞİL...
SONBAHARDA ERKEK MODASI
CANLI RENKLERİN HAKİMİYETİ
VAKKO'NUN DİŞİ SONBAHARI
2011-2012 SEZONU ŞIK, CANLI
O SADECE BİR KUMAŞ DEĞİL
KADİFENİN YUMUŞAK DOKUSU
CREAVIT SOHO'DAN BANYO
FARKLILIK ARAYANLARA

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
YENİLİKÇİ BİR HEDİYE
ÇOCUK ODASI
PUANTİYE ÇİZGİYE KARŞI!
YAZ UYKUSUNA HAZIRLIK
İLGİLİ VİDEOLAR
ALIŞVERİŞ FESTİVALİ
İSTANBUL'DA RAMAZAN HAREKETLİLİĞİ
ÜNLÜLERİN KOMİK ANLARI
EN İYİ YAZ KOKULARI
ÇOCUKLAR BUNLARA BAYILACAK
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :