Okunma Sayısı: 10947
CANLI YORUMLAR

YAZIN YENİ SPOR TRENDİ

"Kanguru adımlar"

İngiltere’de başlayan ve ABD, Avustralya’ya yayılan yeni spor trendi yakında Türkiye’de de spor severlerle buluşacak. “Kanguru adımları” adıyla satılan ayakkabıları giyenler trambolinle yürüyor hissine kapılıyor.

Spor yaparken yaralanan kişiler için üretilen “Kanguru adımları” ayağı incinen kişinin eklemlerine binen yükü azaltmak için tasarlanmıştı. Fakat yürüyüş yaparken eğlenmek isteyenler ürünü satın almaya başlayınca “Kanguru adımları” birdenbire İngiltere’de en çok satan spor malzemeleri arasına girdi.

Uzmanlar, ülke çapında dans ve aerobik sınıflarında da kullanılmaya başlayan “Ayakkabı”nın hareket sırasında dizlere binen yükü %80 oranında azalttığını belirtti.

 

ntvmsnbc

  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
OFİSTE BAŞARININ SIRRI NE?
OKUYUNCA ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ
GÖRME ENGELLİLERE YENİ UMUT
İMPLANTLARLA MI OLACAK?
BİLİNÇALTI TEMİZLİĞİ
TEMİZ BİR SAYFA AÇIN
TRAFİKTE TELEFON SERBEST
AMA BİR ŞARTLA
HAMİLELİKTE 37. HAFTA
O KOCAMAN BİR BEBEK!
KADINLARIN ÇALIŞMA HARİTASI
6 MİLYON KADIN ÇALIŞIYOR
BU ÇAĞIN YENİ
"Y KUŞAĞI" MERCEK ALTINDA
KADINA ŞİDDET HER YERDE
BİR ÖZGÜRLÜK MESELESİ
GÖZÜ ÇAPAKLANIYORSA
ENFEKSİYON OLABİLİR!
KADIN YÖNETİCİLER
DAHA ÇOK KAZANIYOR

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
TÜRKİYE'DE İLK KEZ
FİLTRELİ İNTERNET BAŞLADI
METROBÜS KARGAŞASINA ÇÖZÜM
ŞARKÜTERİ ÜRÜNLERİ
İLGİLİ VİDEOLAR
ÇOCUK GELİNLER
İŞ YERİNDE PSİKOLOJİK TACİZ
BİZDEN HABERLER 12.07.2011
BİZDEN HABERLER 18.07.2011
PHOTOSHOP OLMADAN NASILLAR?
FOTOĞRAFA DİKKATLİ BAKIN
O KADAR DA SEKSİ DEĞİLLER
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :