Okunma Sayısı: 13815
CANLI YORUMLAR

KELEPÇELİ GÖNDERME!

Mayruk'tan 2023'e hikâyeler

Yıldırım Mayruk'un 65. koleksiyonu olan "2023’e Hikâyeler 21. Bölüm", dün Swissotel'de 74 parçadan oluşan koleksiyonla tanıtıldı.

Defilede, "Cinnet Geçiren Moda Dünyası’na Cennetin Sunumu" sloganına yaraşır, pastel renklerin hakim olduğu kıyafetler, uzun gece elbiseleri ve emprimeler Deniz Pulaş, Ece Gürsel, Sema Şimşek, Ebru Ürün gibi ünlü mankenler tarafından sergilendi. 

Yıldırım Mayruk: "Benim kıyafetlerim hep giyilebilir olmuştur"

Emprimenin, kadına çok yakışan bir materyal olduğunu ama Türk kadınının ancak gece giyebileceği, şifon gibi elbiseye itibar ettiğini belirten Mayruk, sözlerini şöyle sürdürdü: “Emprime bir elbise gündüz de giyilebilir, akşam bir kokteyle de giyilebilir. Emprime bir tuvalet, yaz akşamları için çok güzel bir elbisedir. Çok eski devirlerde yazın yalnız emprime giyilirdi sokakta ama şimdi görmüyoruz.”

Ünlü modacı, her defilesinde transparanlar dâhil olmak üzere, kıyafetlerinin giyilebilir olmasına dikkat ettiğini belirtti. Defilenin sonunda çıkan, beli taşlarla işlenmiş çiçek gelinlik izleyicilerin beğenisini topladı.

Barbaros Şansal: "Adaletin sarayı olduysa biraz utanılmalı"

Koleksiyonun, Yıldırım Mayruk'un yazdığı, Barbaros Şansal'ın seslendirdiği metinlerle zenginleştirilmesi defileye damgasını vuran önemli bir ayrıntıydı. Barbaros Şansal'ın defile boyunca sol bileğine taktığı kelepçe ise izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Şansal, defile sonrasında kelepçeye dair Anne Boyutu'na şu açıklamayı yaptı:

“Haksız yere tutuklanmış çok insan var Türkiye'de. Haksız yere cefa çeken, ceza çeken insan var... Benim yaptığım, hukukun guguk olduğu yere bir göndermeydi. Adalet benim anneannemin adıdıydı, rahmetlinin. O rahmetli olduktan sonra zaten bir adalet kaybetmişim, 10 yılda da büyük adalet kaybını izliyorum, gözlüyorum. Adaletin sarayı olduysa biraz utanılmalı diyorum. Bırakın insanlar özgür düşünsünler, özgür yaşasınlar bu coğrafyada. Bu bizim hakkımız.”

Ünlü isimler de defiledeydi

Melek Baykal, Seda Sayan, Gönül Yazar, Nur Yerlitaş, Sema Çelebi, Ayten Gökçer, Emel Acar, Siren Ertan ve cemiyet hayatının tanıdık isimleri defileye yoğun ilgi gösterdi. 

 

Haber: Meliha Üçel, Itır Yıldız

  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
OYUNCAK MAĞAZALARINA BASKIN
İRAN BATI'YA KARŞI
GELİNİME İYİ BAKARIM AMA!!!
ALTERNATİFANNE SORDU...
KÖPEKLERE KİTABE
KUYRUKLU RÖPORTAJ II
KANSERE KARŞI BİLİNÇLENİN!
"ELLER BU KEZ SAĞLIK İÇİN"
YA 23 NİSAN VE 30 AĞUSTOS?
ONLARA DA SIRA GELİYOR
EYVAH YATAKTA YAKALANDINIZ!
PEKİ YA HİÇBİR ŞEY SORMAZSA
DÜNYA GÜZELLİK KRALİÇESİ
YARIN TOPRAĞA VERİLİYOR
ÖĞRENCİYE ÖZEL UMRE?
DİYANET'TEN UMRE PROGRAMI
TİP 1 DİYABET RÖPORTAJI
ÖĞRETMENLER NEYİ BİLMELİ?
KORUNMAK İÇİN RAPOR
TEK BAŞINA YETERLİ DEĞİL

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
ÖZGÜR BİR KUŞ GİBİ
ÇAMAŞIR SUYUYLA ARAMDA
KÖPEKLERE KİTABE
GELİNİME İYİ BAKARIM ...
İLGİLİ VİDEOLAR
ERKEN ERGENLİK
KADINLARA ÖZEL "MUTLULUK" OYUNCAKLARI
ERGENLİKTE UYUM SORUNU
LEYLEK HİKAYELERİ ANLATMAYIN
YETERİNCE ZENGİNSENİZ
2013 KIŞ - ŞAPKA MODASI
YENİ YILDA DENEYİN
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :