Okunma Sayısı: 9152
CANLI YORUMLAR

YAĞSIZ SALATA OLMAZ

Bildiğimizden şaşmayalım

Salatayı yağsız yemenin değil, yağlı yemenin sağlığa daha yararlı olduğu tespit edildi.

‘Salatayı yağsız yemenin daha sağlıklı olduğu’ iddası bilim dünyası tarafından çürütüldü. Perdue Üniversitesi tarafından yapılan çalışmalar sonucunda yağsız salata tüketenlerin doyma hissinin azaldığı ortaya çıktı.

Doktor Mario Ferruzri, “Yağsız yemek kalp hastalıkları ve kolesterol rahatsızlarını davetiye çıkarır” dedi.

Bilim adamları, kullanılan salata soslarının yağlı olması gerektiğini belirtirken özellikle zeytin yağı tavsiye edildi.

Yetkililer, salatalarda kullanılan yağsız sosların daha az kalorili olduğunu belirtti ama, “Bunlar sebzelerin faydalı özelliklerini yok ediyor” uyarısında bulundu.

 

ntvmsnbc

  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
NASIL OLSA ERGENLİKTE UZAR
YANLIŞ BİR YAKLAŞIM
SİVRİ BURUN, YÜKSEK TOPUK
BU İKİLİYE DİKKAT
FAZLA KALORİDEN KAÇMAK
İMKANSIZ DEĞİL
HAİN BİR YAZ TUZAĞI
TEK TİP BESLENME!
İPLER ONUN ELİNDE!
ERGENLİKTE SAĞLIK İŞLEMLERİ
BU KEZ KONUMUZ GEÇ BOŞALMA
"BİYOLOJİK SORUN YOKTUR"
AKMAYAN BİR MAKYAJ MÜMKÜN
BASİT PÜF NOKTALARI
YARA BANDI TARİH OLUYOR
JEL DÖNEMİ BAŞLIYOR
HANGİ İÇECEK NE ZAMAN
BU UYARIYA DİKKAT

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
VÜCUDU UYARAN TATLAR!
BİR BİLENE SORUN
DOĞRU BİLDİĞİMİZ YANLIŞLAR
STRESTE YORUMLAMA ETKİLİ
İLGİLİ VİDEOLAR
BEBEĞİNİZ SİZE VE ETRAFINA DAİR NELERİ HİSSEDER?
BEBEĞİNİZİN GELİŞİMİNE YARDIMCI OLUN
12 - 24 AY ARASI BEBEKLERİN GELİŞİMİ NASIL OLMALI?
0 - 6 AYLIK BEBEKLER İÇİN OYUNLAR
OJENİZ NE RENK OLSUN
O KADAR DA SEKSİ DEĞİLLER
2013 BAROK DESENLERİN YILI