Okunma Sayısı: 10579
CANLI YORUMLAR

PİDEYE ŞEHİR TARİFESİ

İstanbullular 1.65 TL

Ramazan sofralarının vazgeçilmez lezzetlerinden pide, Ramazan öncesi yine zamlandı. İstanbul, Ankara ve İzmir'de pide fiyatları belirlendi

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, Ramazan ayı dolayısıyla Türkiye genelinde uygulanacak pide fiyatlarıyla ilgili basın toplantısı düzenledi.

Ankara ve İzmir'de 300 gram pide fiyatı 1 TL olacak,İstanbul'da 400 gram pide azami yüzde 10 zamlı olacak. İstanbul'da geçtiğimiz yıl 400 gram pidenin fiyatı 1,5 TL idi. Zamla 1,65 TL olması bekleniyor.

  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
ŞOKLANMIŞ EMBRİYOLAR
KARDEŞ GETİRİR Mİ?
OKULLAR 4+4+4'E HAZIR MI?
SINIFLAR YETERLİ Mİ?
SON 1 YILDA NELERE KIZDIK?
HADİ BİRLİKTE BAKALIM...
İKİ ZAM BİR ARADA
ELEKTRİK VE DOĞALGAZDA ZAM
YENİ YILINIZI KUTLARIZ
SEVGİYLE VE MUTLULUKLA
KARNEYLE YARGILAMAYIN
ÇOCUĞUNUZA BÜTÜN BAKIN
4+4+4'TE SON KARAR
ÖNÜMÜZDEKİ YIL MI?

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
BASKETBOLDA EMİN ADIMLARLA
HAFTASONU PLANINIZ VAR MI?
MİT'TEN CASUSÇULUK OYUNU
BAYRAMDA METRO ÜCRETSİZ
İLGİLİ VİDEOLAR
ELEKTRONİK KELEPÇE VE TEKNİK TAKİP
BEYOĞLU'MA DOKUNMA
GERZE'YE TERMİK SANTRAL PROTESTOSU
TAKİP-TACİZDE ŞİKAYET VE İHBAR
ÜNLÜLER VE KÖPEKLERİ
PHOTOSHOP OLMADAN NASILLAR?
EN İYİ YAZ KOKULARI
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :