Okunma Sayısı: 7414
CANLI YORUMLAR

İSTANBUL İÇİN YAĞIŞ UYARISI

Sağanak geliyor

Hafta başından bu yana mevsim normallerinin üzerinde seyreden gündüz sıcaklıkları yerini yağışlı havaya bırakıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 07 Eylül 2012 Cuma günü hava sıcaklığı azalarak yerini yağışlı havaya bırakacağı tahmin ediliyor.

07 Eylül Cuma gününün ardından hafta sonu İstanbul'da havanın parçalı bulutlu, en yüksek hava sıcaklığının 28 derece, en düşük hava sıcaklığının ise 20 derece olması bekleniyor.

  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
TEŞEKKÜRLER KIZLAR
OLİMPİYATLARDAKİ YÜZ AKIMIZ
EVİN REİSİ KİM?
İLGİNÇ ARAŞTIRMA SONUÇLARI
YUMURTALARINI SATIYORLAR
İNGİLTERE'DE EKONOMİK KRİZ
KADINLARA ERKEK DESTEĞİ
EĞİTİMDE SINIFTA KALDIK
OKUL ÖNCESİ DÖNEM ZAYIF...
BASİT MUTFAK TÜYOLARI
YOK YOK! BAYILACAKSINIZ...
İLETİŞİM BOZUKLUĞU
TEMEL BOŞANMA SEBEBİ
DAHA ÖNCE NİŞANLANMIŞ
ARTI & EKSİLERİ NELER?
YANAK ISIRMASI HAKKINDA
BİLMENİZ GEREKENLER

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
FRANKFURT KİTAP FUARI
FACEBOOK FOTOĞRAFINA ...
"BOĞMACA"DA KOZA STRA...
BOĞAZİÇİ CAZ DÜNYA ŞA...
İLGİLİ VİDEOLAR
ELEKTRONİK KELEPÇE VE TEKNİK TAKİP
BEYOĞLU'MA DOKUNMA
GERZE'YE TERMİK SANTRAL PROTESTOSU
TAKİP-TACİZDE ŞİKAYET VE İHBAR
O KADAR DA SÜPER DEĞİLLER
2012-2013 SONBAHAR-KIŞ
DOĞRU SAÇ DOĞRU MAKYAJLA
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :