Okunma Sayısı: 10874
CANLI YORUMLAR

HAYAL GÜCÜNÜ KULLANSIN

Farklı rollere etkisi!!!

Çocuklarla, herkesin farklı bir role bürüneceği oyunlar oynamak muhteşem sonuçlar doğurur. Çocuklar öğretmen, mağaza sahibi, itfaiyeci, asker, inşaatçı ve hemşire rollerini oynamaya bayılırlar, gözünüzü açıp kapayıncaya kadar o role bürünüverirler. Üstelik hayal dünyalarına gömülüp, bu oyuna saatlerce de devam edebilirler.

Hayal güçlerini kullanabilmek, farklı dünyaları, farklı kimlikleri araştırabilmek için çocukların zamana ve yere ihtiyacı vardır. Küçük bir çocuğun üç tekerlekli bisikletine atlayıp "işe gitmesi", "akşam" eve dönüp bütün gün neler yaptığı hakkında büyüleyici bir hikaye anlatması son derece mümkündür. Bahçenizde "Avustralya'ya gitmek için yeri kazan" çocuklar bulursanız hiç şaşırmayın, Avustralya'nın dünyanın öbür tarafında olduğunu daha yeni öğrenmişlerdir.

Çocuklar harikadır. Anlatacak çok şeyleri vardır. Ama onları duyabilmek için onlara zaman ayırmamız, oyun zamanını gözetmemiz, yaklaşımımızda ve birlikteliğimizde yönlendirici olmamamız gerekir.

Kaynak: Boyut Yayınları/Asi Çocuklar

  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
GENLER MAZERETİNİZ OLMASIN
KİLOLU MU YOKSA OBEZ Mİ?
MİNİKLER İÇİN ZİL ÇALIYOR
UYUM PROGRAMI BAŞLIYOR
OBEZİTEYE ERKEN MÜDAHALE
KENDİNE GÜVEN OYUNLARI
OKUL ÖNCESİNDE ALIŞTIRMALAR
FARELİ KÖYÜN KAVALCISI
4 MART PAZAR BAHÇEŞEHİR'DE
ÇOCUKLA SEYAHAT EDERKEN
KAZALARA KARŞI ÖNLEMLER
YATAĞINI ISLATMASI
SORUN MU, DEĞİL Mİ?
ÇOCUKLARDA SALDIRGANLIK
UZMAN DR. DOKSAT ANLATIYOR
BEBEĞİNİZLE İLK TATİLİNİZ
ÖNLEMLERİ İHMAL ETMEYİN

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
ÇOCUĞUNUZ SİZİ SINIYORSA
ÇOCUĞUN ÖĞRENME YÖNTEMİ
ÇOCUKLAR ÖDÜLLERİ SEV...
ERGENLERDE SOSYAL FOBİ
İLGİLİ VİDEOLAR
ALAADİN'İN LAMBASI - BÖLÜM 1
ALAADİN'İN LAMBASI - BÖLÜM 2
ALAADİN'İN LAMBASI - BÖLÜM 3
ALAADİN'İN LAMBASI - BÖLÜM 4
DOĞRU SAÇ DOĞRU MAKYAJLA
KISA SAÇ MODELLERİ
O KADAR DA SEKSİ DEĞİLLER
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :