Okunma Sayısı: 5178
CANLI YORUMLAR

ETKİNLİK

ÇOCUK ATÖLYESİ

Çocuklar Ressam Paul Cezanne Atölyesinde Buluşuyor!

 

Teşvikiye’de bulunan Açık Diyalog İstanbul, çocukların sanatla büyümeleri amacıyla Aralık ayında da birçok çocuk atölyesine ev sahipliği yapıyor. 

İlk atölye çalışması 7 Aralık Cumartesi günü saat 12:30-14:00 arasında sanatçı ve eğitmen Pınar Yılmaz önderliğinde gerçekleşecek. 7-11 yaş aralığındaki tüm çocuklar için olan atölye çalışmasında; modern sanatın gelişmesine yaptığı katkılar ve etkisiyle çoğu zaman modern sanatın babası olarak anılan Fransız ressam Paul Cezanne’ın hayatı, sanatı ve çalışmaları anlatılırken bir yandan da katılımcılar Cezanne’ın çalışmalarından aldıkları ilham ile kendi çalışmalarını yapacaklar. 

Atölye çalışmalarına katılımcı olmak isteyenler, daha fazla bilgi ve kayıt için 0212 232 76 62’den ya da info@opendialogueistanbul.com adresinden iletişime geçebilirler.

  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
27 MART DÜNYA TİYATRO GÜNÜ
ÖZGÜR YARATICILIK...
DÜNYANIN EN ZOR İŞİ AMA
BİR TEŞEKKÜR YETİYOR
BU HAFTA 8 FİLM BİRDEN VAR
VİZYONA YENİ GİREN FİLMLER
HİSAR OKULLARI KÜLTÜR MRK.
3 NİSAN'DA FAZIL SAY
IŞIK OKULLARINDAN ETKİNLİK
3-6 YAŞ GRUBU MİNİKLERE
DOĞAÇLAMA SEVİYORSANIZ
BU KONSERİ KAÇIRMAYIN
FİLM FESTİVALİ BAŞLIYOR
PROGRAM AÇIKLANDI
EŞEKLER KARNAVALI
4 NİSAN'DA İZMİR'DE
ÜCRETSİZ MY GYM GÜNLERİ
1 MART'TA AÇILIYOR

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
PALLADIUM'A BAHAR GELDİ
KADAVRADAN RAHİM NAKLİ
KİTAPLARINIZ PALLADIUM'A
PERA MÜZESİ DÜNYAYA AÇILDI
AKNELERDEN KURTULMAK İÇİN
YETERİNCE ZENGİNSENİZ
PHOTOSHOP OLMADAN NASILLAR?
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :