Okunma Sayısı: 12467
CANLI YORUMLAR

DÜNYA GÜZELLİK KRALİÇESİ

Yarın toprağa veriliyor

Bebek'te kızının evinde yaşayan Keriman Halis Ece Tamer, kalp yetmezliği nedeniyle akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

Keriman Halis Ece Tamer'in cenazesinin, 30 Ocak Pazartesi günü İstanbul'da toprağa verileceği öğrenildi.

İstanbul'da 1913 yılında doğan Keriman Halis, 3 Temmuz 1932'de Türkiye'de yapılan güzellik yarışmasında ''Türkiye Güzeli'', 31 Temmuz 1932'de yapılan ve 28 ülkenin katıldığı yarışmada da ''Dünya Güzellik Kraliçesi'' seçilmişti.

Keriman Halis'e, 1934'te çıkan Soyadı Kanunu ve yarışmadaki başarısından sonra bizzat Atatürk tarafından kraliçe anlamına gelen ''Ece'' soyadı resmi olarak verilmişti.

 

AA

  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
VİAGRA HAYAT KURTARDI
BEBEK, SAĞLIĞINA KAVUŞTU
AİLE HEKİMLERİ İSYANDA
"GEBE İZLEMİ YAPMAYACAĞIZ"
E KİMLİKLER YOLDA
SON AŞAMAYA GELİNDİ
ZATÜRRE Mİ?
SOĞUK ALGINLIĞI MI?
PROSTATTA TARİHİ TEŞHİS
MUMYADA KANSER BULUNDU
DENİZ UĞUR'DAN İYİ HABER
AMELİYAT BAŞARILI GEÇTİ

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
SAĞLIKTA BORÇLAR SİLİNDİ
SANATÇI YAŞAM EVİ AÇILDI
SAHTE BALCILARA DARBE
YANAK ISIRMASI HAKKINDA
İLGİLİ VİDEOLAR
ERKEN ERGENLİK
KADINLARA ÖZEL "MUTLULUK" OYUNCAKLARI
ERGENLİKTE UYUM SORUNU
LEYLEK HİKAYELERİ ANLATMAYIN
VÜCUT SÜSLEMESİNDE AŞIRILIK
2012-2013 SONBAHAR-KIŞ
AKNELERDEN KURTULMAK İÇİN
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :