Okunma Sayısı: 11440
CANLI YORUMLAR

"VERİM"Lİ BİR SERGİ

Resim heykel ve seramik

Etkinlik: “Verim” Karma Sergi

Etkinlik Tarihi: 1-15 Mart 2012

Yer: Galeri Eksen, Maçka Caddesi, No:29 Nişantaşı

Verim adlı karma resim, heykel ve seramik sergisi kapılarını meraklıları için açtı. 18 yetenekli sanatçının yağlıboya, suluboya, akrilik ve farklı metodlarla yapılmış seramiklerden oluşan eserleri 15 Mart tarihine kadar Galeri Eksen Nişantaşı adresinde görülebilecek.

Ayhan Taşkıran, Barış Kara, Barış Keşoğlu, Çağdaş Erçelik, Fatih Mika,  Hakan Özdil, Kadir Selçuk Yaşa gibi yetenekli sanatçıların seçkin eserlerinin yer aldığı serginin bir diğer önemli bir parçasını ise ayrıca karışık malzemeler ve polyesterle yapılmış heykeller oluşturuyor.

Yazı Etiketleri

  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
BAY VICIK!
10-25-31 MART'TA OYNUYOR
DRAM VE KOMEDİ SEVİYORSANIZ
BU FİLMİ KAÇIRMAYIN
YURTDIŞI EĞİTİM İMKANI
TERCİH VE KAYIT GÜNLERİ
EZBERBOZAN BİR SERGİ
VAN GOGH'UN DİJİTAL HALİ
ÖĞRENCİLERE MÜZİK ZİYAFETİ
"SES&IŞIK" GÖRÜCÜYE ÇIKTI
FESTİVAL PROGRAMI AÇIKLANDI
İSTANBUL TİYATRO FESTİVALİ
5 YENİ FİLM VİZYONDA
SİNEMADA BU HAFTA
JURASSIC LAND
28-29 ŞUBAT'TA İSTANBUL'DA!

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
OYUN ALANLARI SERGİSİ
BU PAZARI SANATA AYIRIN
UÇMAYA MERAKLI ÇOCUKLARA
KORUNCUKLAR'IN DÜNYASI
VÜCUT SÜSLEMESİNDE AŞIRILIK
ÇOCUKLAR BUNLARA BAYILACAK
2012-2013 SONBAHAR-KIŞ