Okunma Sayısı: 10482
CANLI YORUMLAR

OTELLER ÇOCUK DOSTU OLACAK

Personeller eğitilecek

Çocuk Acil Tıp Derneği ve Türkiye Sağlık Turizmi Tanıtım Organizasyonu tarafından hazırlanan 'Çocuk Dostu Otel Projesi' hayata geçiyor.  İlk etapta 16 otelde uygulanacak projede;  çocukların güvenliği için önlemler alınarak, personele eğitim verilecek. 

Çocuk Acil Tıp Derneği Genel Sekreteri Prof. Dr. Durgül Çelik, otellerde çocuk güvenliğini artırmak amacıyla Türkiye Sağlık Turizmi Tanıtım Organizasyonu ile ''Çocuk Dostu Otel Projesi'' hazırladıklarını açıkladı.

Dünyada yılda yaklaşık 1,5 milyondan fazla çocuğun kazalar nedeniyle hayatını kaybettiğini ve bu kazaların bir kısmının tatil sırasında meydana geldiğini belirten Çelik; Türkiye'de de çok sık kazalar yaşandığına dikkati çekerek, bu kazaları önlemek amacıyla başlatılan ''Çocuk Dostu Otel'' projesini anlattı:

''Öncelikle otelin çocuk bölümünde çalışan personele eğitim verilecek. Eğitimde personele, çocuklara karşı nasıl davranılacağı, olası bir kazada ilk yardımın nasıl yapılması gerektiği, çocukların nasıl beslenecekleri anlatılacak. Ayrıca otel yönetimine de çocukların güvenliği için otel ya da tatil köylerinde risk oluşturan faktörler anlatılıp, alınması gereken tedbirler konusunda önerilerde bulunulacak. Projeye katılan otellere 'Çocuk Dostu Otel' unvanı verilecek, bu da turistik tesislere avantaj sağlayacak” dedi.

Türkiye'de ilk kez hayata geçirilecek projenin ilk etapta 16 otelde uygulanacağına değinen Prof. Dr. Durgül Çelik, talep olduğu takdirde diğer otellerde eğitim çalışması yapabileceklerini söyledi.

 

AA

  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
DEV SAĞLIK KAMPÜSÜ
İKİTELLİ'DE 8 AYRI HASTANE
SERİNLEDİ DİYE ALDANMAYIN
SICAKLIKLAR ARTIYOR
ATAKLI'DAN BAYRAM YAZISI
YOLCULUKTA E-BİLET DÖNEMİ
YENİ UYGULAMA BAŞLIYOR.
HAVA SICAKLIKLARI DÜŞÜYOR
YURT GENELİNDE 6-12 DERECE
MARMARA'DA DEPREM
5.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM
ABD'DE KOKU YASAĞI
SEBEP ALERJİK RAHATSIZLIK
SAHAF FESTİVALİ BAŞLIYOR
25 EYLÜL'DE BEYOĞLU'NDA
KADINA ŞİDDET DERS OLUYOR
ŞİDDETLE MÜCADELE DERSİ

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
BAĞIMLILIKTAN KURTULUN
ÖĞRETMENLERE MÜJDE!
AŞIRI TERLEME
ÖĞLE TATİLİ 3-4SAAT O...
İLGİLİ VİDEOLAR
ÇOCUK GELİNLER
İŞ YERİNDE PSİKOLOJİK TACİZ
BİZDEN HABERLER 12.07.2011
BİZDEN HABERLER 18.07.2011
FOTOĞRAFA DİKKATLİ BAKIN
HAMİLELERİN YENİ MODASI
PHOTOSHOP OLMADAN NASILLAR?
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :