Okunma Sayısı: 10202
CANLI YORUMLAR

EVLİ KALMAYI BAŞARAMIYORUZ

Peki neden?

Neden evli kalmayı başaramıyoruz? Boşanan çiftlerin sayısı her geçen gün artıyor. Peki ama neden?

İngiltere İstatistik Kurumu'nun yaptığı araştırmaya göre boşanan çiftlerin sayısı her geçen gün artıyor. Araştırmada para bitince aşkın da bittiği ve çocukların ilişkiyi etkilediği ortaya çıktı.

1- Para bitince aşk da bitiyor. İlişkiler ekonomik zorlukların üstünden gelmeyi başaramıyor. Boşanmaların yarısı ekonomik nedenli.

2- Çiftler evlenir evlenmez kendi hayatlarını yaşamadan hemen çocuk sahibi oluyor. Ancak çocuğun sorumluluğu hem erkeğe hem de kadına ağır geliyor.

3- Kadınların evlendikten ve çocuk yaptıktan sonra bütün hayatlarından vazgeçmeleri de beraberinde boşanmayı getiriyor.

4- İngiltere'de yapılan araştırmaya göre ülkede gerçekleşen her 14 boşanmadan birinin gerekçesi aldatma. Aldatan taraf ise genellikle erkek oluyor.

5- Bir tarafın çok seks isteyip diğer tarafın istememesi de evlikiklerde büyük problem yaratıyor. Her çiftten biri partnerini seksi bulmadığı ve artık cinsel hayatında mutlu olmadığı için boşanmayı tercih ediyor.

 

habertürk

  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
KENDİNE GÜVEN OYUNLARI
OKUL ÖNCESİNDE ALIŞTIRMALAR
ÇALIŞAN ANNELER KULÜBÜ
HAZIRLIKLAR TAMAM MI?
HAMİLELİKTE 25. HAFTA
BEBEĞİNİZ HAREKETLENİYOR
BASİT MUTFAK TÜYOLARI
YOK YOK! BAYILACAKSINIZ...
ZEMİNE DİNAMİT DÖŞEMEYİN
EVLİLİKTE YAPILAN HATALAR
HAMİLELİKTE 27. HAFTA
YASTIĞINIZI YÜKSELTİN
AİLE İÇİ MEVZULAR
KONUŞULMAYAN KURALLARINIZ
BAYRAM TATİLİ İÇİN ÖNERİLER
ÇOCUĞUNUZLA VAKİT GEÇİRİN
BAKICI NASIL ÇALIŞMALI?
GÜVENİLİR BAKICI ARAYANLAR
KALE İLE ŞIK BANYOLAR
İNCELİKLİ BOND KOLEKSİYONU

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
KORKUYORSA VE UYUMUYORSA
MAAİLE YİYORUZ
İYİSİYLE KÖTÜSÜYLE ARKADAŞ
BEBEK İSTİYORSANIZ...
ÜNLÜLERİN KOMİK ANLARI
ÇOCUKLAR BUNLARA BAYILACAK
2012-2013 SONBAHAR-KIŞ
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :