Okunma Sayısı: 8445
CANLI YORUMLAR

AŞKI KORUMAK İÇİN...

Yatakları ayırmak..?

İngiltere’de yapılan ankette çiftlerin ilişkilerini canlı tutmak için ayrı odalarda uyuduğu ortaya çıktı. 

İngiltere’de bir sigorta şirketi tarafından gerçekleştirilen ankette 10 İngiliz çiftten birinin ilişkilerindeki heyecanı canlı tutmak adına ayrı yatak odalarında uyuduğu ortaya çıktı.

Ankete katılanların %39’u ayrı odalarda uyuduklarını bunun da kendilerine özel bir yaşam alanı yaratmalarına yardımcı olduğunu söyledi.

Çalışmaya katılan çiftler hafta içi günlerde eşleriyle ortalama 22 saat görüştüklerini belirtirken bu sürenin kısalığından şikayet etti.

Çalışmanın sonucunda beş çiftten birinin akşam yemeklerini partnerinden ayrı yediği ortaya çıktı. Katılımcıların %47’si eşleriyle kaliteli vakit geçirmeyi özlediğini söyledi. 

 

ntvmsnbc

  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
TİP 1 DİYABET RÖPORTAJI
ÖĞRETMENLER NEYİ BİLMELİ?
YERYÜZÜ CENNETİ MARMARİS
ŞİMDİ TAM ZAMANI...
AŞIK OLACAKSINIZ
KAŞMİR VE MERSERİZE...
SEYİR'DE İMGELERİN SEYRİ
3-28 NİSAN'DA İSTANBUL'DA
YEMEK YERİNE
YAPMANIZ GEREKENLER
UFAKLIK PAYLAŞILAMIYOR MU?
PEKİ PAYLAŞMAK MÜMKÜN MÜ?
DAVETLİSİNİZ
ENGELSİZ SANAT DERNEĞİ
CİLDİNİZİN DOĞASINI KORUYUN
ÇEVRE DOSTU BURT İLE
BEN, BEBEĞİM VE DİĞERLERİ
SEYAHATE Mİ ÇIKIYORSUNUZ?
BU LİSTEYE BAKMALISINIZ

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
ÇOCUKLARDA YABANCI DİL
KORKUYORSA VE UYUMUYORSA
YENİ NESİL MODERN BABALAR
BU CÜMLELERİ KURMAYIN
İLGİLİ VİDEOLAR
SAÇINIZ ÇEKİLİRSE
BİLEĞİNİZDEN TUTUP SÜRÜKLERLERSE
ENSENİZDEN YERE YIKMAYA ÇALIŞIRLARSA
ARKADAN GELEN SALDIRILARA MÜDAHALE
YENİ SEZONDA TIRNAKLAR
2013 KIŞ - ŞAPKA MODASI
2012 YILINA DAMGA VURAN
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :