Okunma Sayısı: 11484
CANLI YORUMLAR

SPOR VE OYUN MERKEZİ MY GYM

1 Mart'ta Akatlar'da

1982’de California‘da kurulan My Gym, bugün dünyanın dört bir yanındaki 200 noktada hizmet veriyor. 

Merkez; 6 haftadan 13 yaşa kadar olan çocukların fiziksel, bilişsel ve duygusal gelişimlerine yardımcı olmak için programlar hazırlıyor. Fitness merkezinde özel tasarlanmış ve yaşlara uygun olarak düzenlenmiş dersler, müzik, dans, eğlenceler, oyunlar, özel oyuncaklar, salıncaklar, beden eğitimi, spor ve diğer özgün faaliyetler ile çocuklar hem eğleniyor hem de güç, denge, koordinasyon, ince ve bütüncül motor yetenekleri, çeviklik, esneklik, sosyal beceri ve öz güven kazanmaları amaçlanıyor. 

Tesis; sunduğu eğitim programları ve hizmetler, çocukların beceri, güven ve pozitif öz imaj kazanmalarına yardım ederek onları sağlıklı birer yetişkin olmalarını ilke ediniyor. Merkezdeki eğitmenler; çocukları anlayarak ve onlara olumlu takviyeler sunarak, yarışmacı atmosferden uzak dayanışmacı bir ortamda, öğrenmeyi eğlenceli ve heyecan verici kılarak çocuk yetiştirmeye kararlı olduklarını belirtiyor.

My Gym'de çocuklar; kendi öz-değerlerini arttırmalarına sebep olan bağımsızlıklarını, öz hâkimiyet ve sosyal becerilerini ve hatta espri anlayışlarını geliştirerek kendilerini daha iyi tanıyorlar.

Bugün Akatlar'da açılan merkezin önümüzdeki birkaç gün boyunca herekese açık olduğu gün ve saatler şöyle:

1 Mart: 10:00-13:00/14:00-17:00

2 Mart: 10:00-14:00

3 Mart: 10:00-13:00/14:00-17:00

4 Mart: 10:00-13:00/14:00-17:00

 

Açılışa özel indirimli ders kayıtlarının ve doğum günü rezervasyonlarının yapıldığı merkezin adresi şöyle: MKM Uğur Mumcu cad. no:8 Akatlar, Beşiktaş/İstanbul

Tel: 0 212 351 77 27

www.mygym.com.tr

  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
YATAĞINI ISLATMASI
SORUN MU, DEĞİL Mİ?
ORTA KULAK İLTİHABI VARSA
KONUŞMA BOZUKLUĞUNA DİKKAT
SEBZEYİ VETO EDİYORSA
YİYECEĞİN İÇİNE GİZLEYİN!
ÇOCUK ODASINDAKİ TEHLİKE
ÖNLEMİNİZİ ALIN...
7-9 YAŞ GRUBU ÇOCUKLARA
YARATICI DRAMA ATÖLYESİ
DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
ONU MUTLU EDECEK DETAYLAR
KONUŞMASI SEVİMLİ GELEBİLİR
FAKAT SORUN DA OLABİLİR
ÇOCUKLARDA UYKU VE BESLENME
YATMADAN ÖNCE NE YİYEBİLİR?
OKUL YEMEKLERİ
VE ATIŞTIRMALIKLAR
ERGENLİKTE BESLENME ÖNEMLİ

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
ŞAMPİYON BELLİ OLDU
10 KASIM'DA ANLAMLI KOŞU
FORUMİSTANBUL'DA BUZ ...
ÜCRETSİZ MY GYM GÜNLERİ
İLGİLİ VİDEOLAR
ALAADİN'İN LAMBASI - BÖLÜM 1
ALAADİN'İN LAMBASI - BÖLÜM 2
ALAADİN'İN LAMBASI - BÖLÜM 3
ALAADİN'İN LAMBASI - BÖLÜM 4
DOĞRU SAÇ DOĞRU MAKYAJLA
TOPLAYIN
O KADAR DA SÜPER DEĞİLLER
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :