Okunma Sayısı: 11726
CANLI YORUMLAR

ÇİZDİKLERİ OYUNCAK OLSA...

Hayal gücünü ödüllendirmek

Wendy Tsao, Kanada'nın Vancouver şehrinde yaşayan çocuklu kadınlardan biri. Pek çok yaratıcı fikrin sahibi gibi, Wendy de bir gün çok basit bir niyet ve düşünceyle yola çıkıyor; ortaya çok samimi, kullanışlı ve hepsinden önemlisi “değerli” bir iş çıkıyor.

4 yaşındaki oğlu için, çocuğun kendi çizdiği resimlerin oyuncağını yapmaya karar veren anne, zamanla her biri, çocukların yaptığı resimlerin tıpatıpı olan, yüzlerce eşsiz oyuncak yapıyor.

Çocuğun kendi stüdyosu...

Çocuklarının çizdikleri karakterlerin oyuncağını yaptırmak isteyen yetişkinlerle “Child's Own Studio” (Çocuğun kendi stüdyosu diye çevirebiliriz) adlı internet sitesinden iletişime geçen Wendy, bu katılımcı çalışmanın çıkış noktasının çocukluğun muhteşem bir ifade şekli olan çizimler olduğunu dile getiriyor.

Anneler (ya da babalar), çocuklarının, oyuncağa dönüşmesini istedikleri çizimlerini fotoğraflayıp internet üzerinden Wendy'ye iletiyor. Oyuncak tamamlanıp kargoyla adrese gönderildiğindeyse, tasarımcısı olan çocuk tarafından derhal tanınıyor. Hiç şüphe yok ki, çocuklar, kendi tasarımları olan oyuncakları ellerine aldıklarında gururla karışık bir sevinç yaşıyorlar. 

Sevimli oyuncakları ve çizimlerini görmek için resim alanında yan oklarla ilerleyiniz. 

  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
Selebral Palsi
ÇOCUKLARDA SÜREÇ
ÇOCUĞUNUZU ARAÇ TUTUYORSA
BAZI ÖNLEMLER ALABİLİRSİNİZ
SAĞLIKLI DİŞLER İÇİN!
ÇOCUKLARDA AĞIZ BAKIMI
ASIL MARATON ŞİMDİ BAŞLIYOR
TERCİH YAPARKEN DİKKAT
ÇÜNKÜ ÇÖZÜM BU DEĞİL
ÇOCUKLARINIZ KAVGA EDİYORSA
NASIL BİR YOL İZLEMELİ?
DENEYİMLERİNİZİ PAYLAŞIN
HER YAŞIN BİR OYUNU VAR
GELİŞİM İÇİN MUTLAKA OLMALI
UYKUYA HAZIRLIK MERASİMİ
BİLİYORUZ ÇOCUĞUNUZU UYUTMAK BİR...
BEBEK DOKUNAMADIĞINDA AĞLAR
ANNEYE ALIŞTIĞI İÇİN DEĞİL

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
İŞARET ETMENİN GÜCÜ
NEDEN ANAOKULUNA GİTMELİ?
O ŞİMDİ SOSYAL GÖZLEMCİ!
UYKUYA HAZIRLIK MERASİMİ
İLGİLİ VİDEOLAR
ALAADİN'İN LAMBASI - BÖLÜM 1
ALAADİN'İN LAMBASI - BÖLÜM 2
ALAADİN'İN LAMBASI - BÖLÜM 3
ALAADİN'İN LAMBASI - BÖLÜM 4
BAZILARI KASLI SEVER
YETERİNCE ZENGİNSENİZ
PHOTOSHOP OLMADAN NASILLAR?
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :