Okunma Sayısı: 12036
CANLI YORUMLAR

TV KEYFİ YATAK ODALARINDA

Uyku öncesi film keyfi

Lazzoni Mobilya, yeni gardırobu Marman ile ilginç bir tasarıma daha imza atıyor. Marman gardırobun kapağı üzerinde; 116 ekran LED TV’nin yanı sıra, ürüne entegre uydu alıcı da bulunuyor. Tüm elektronik bağlantıların profillerin içine zekice gizlendiği Marman, yatak odalarını kablo kalabalığından ve TV sehpasından kurtarıyor.

Opsiyonel olarak, ev sinema sisteminin de dahil edilebildiği Marman’da, wireless speaker ve blueray DVD teknolojisi ile yatak odanızı sinema salonuna dönüştürebiliyorsunuz. Üstelik bu teknolojik ürün, dilerseniz dizüstü ya da masaüstü bilgisayarınız ile iletişim kurabiliyor.

Ara Bağlantı Ya Da Kabloya Gerek Yok

Akıllı evlerde kullanılan ve ev cihazlarına özel olarak üretilmiş bu kablosuz bağlantı sistemi, bilgisayarınız ile televizyonunuzun hiçbir ara bağlantı ya da kabloya gerek olmaksızın iletişim kurmasını sağlıyor. Bu sayede, televizyon yayınını bilgisayarınıza rahatça aktarabiliyor ya da bilgisayarınızdaki tüm dijital video ve ses dosyalarını televizyondan izleyebiliyorsunuz. 

Marman gardırop, sunduğu teknolojik olanakların yanı sıra, estetik görünümü ve kalitesi ile de konfor sağlıyor. Siyah ve beyazın mükemmel birlikteliğini gözler önüne seren bu tasarım, 3,10 metre genişliğinde, 2,45 metre yüksekliğinde olan ve üç adet sürgülü kapaktan oluşuyor. Orta kapağın üzerinde yer alan dev ekran LED TV, bu siyah şeritler ile bütünleşiyor.

Her türlü detayın titizlikle düşünüldüğü Marman gardırop; televizyonu, uydu alıcısı ve tercih edilen diğer opsiyonel özellikleri ile birlikte teslim ediliyor. Lazzoni ekipleri tarafından elektronik ve panel mobilya kurulumu gerçekleştirilen Marman, yatak odanızdaki konfor anlayışınıza yeni boyutlar kazandırıyor.

  • Ann Boyutu
    
İLGİLİ HABERLER
LOHUSALIKTA SOLUNUM,DOLAŞIM
BAYILMA HİSSİ VE TANSİYON
BIRAKIN, KENDİ YESİN!
KAŞIKLA DEĞİL...
DEPRESİF HAMİLELERİ
BEKLEYEN TEHLİKE..
BAKANLIK 3 İLACI ÇEKİYOR
PEKİ YA HANGİLERİ?
DOKTORA GİDECEKLERE UYARI
"E-REÇETEYE GEÇECEKSİNİZ"
DİYET VE EGZERSİZ YETER
ZAYIFLAMA HAPINA GEREK YOK
YEMEKTEN SONRA YENEN MEYVE
ZARARLIDIR, ÇÜNKÜ!!!
ACIMA,YANMA, BATMA
DİKKAT! KÖR OLABİLİRSİNİZ
GÖZÜ ÇAPAKLANIYORSA
ENFEKSİYON OLABİLİR!
BIRAKIN KENDİ KARAR VERSİN
ÇOCUĞUNUZ HANGİ SPORU İSTER

Yorum Yaz

Yasal Uyarı:Bu iletişim platformunda yorum yazanların, bilgi ve düşünce paylaşanların veya herhangi bir kanaldan site veya ziyaretçileriyle iletişim kuranların görüş ve düşünceleri, site editörlerini, modaretörlerini ve site hazırlayıcılarını bağlamamaktadır. Bu görüş ve düşüncelerin sorumluluğu tamamen ilgili kişilere aittir. Sitemizde reklam unsuru içeren yorumlara ve yönlendirici linklere yer verilmemektedir. Yorumlarınızı yazarken lütfen bunu dikkate alınız. Aksi halde iletileriniz yayından kaldırılacaktır.

KATEGORİNİN HABERLERİ
SİZ HANGİSİNİ İSTERDİNİZ?
DEKORASYONDA 2012 TRE...
EVİNİZDE SADELİK
BAYRAM TEMİZLİĞİ YAPARKEN
İLGİLİ VİDEOLAR
BEBEĞİNİZ SİZE VE ETRAFINA DAİR NELERİ HİSSEDER?
BEBEĞİNİZİN GELİŞİMİNE YARDIMCI OLUN
12 - 24 AY ARASI BEBEKLERİN GELİŞİMİ NASIL OLMALI?
0 - 6 AYLIK BEBEKLER İÇİN OYUNLAR
İLGİNÇ DÜĞÜNLER
2013 KIŞ - ŞAPKA MODASI
GERÇEK Mİ OYUNCAK MI?
Adınız:
Soyadınız:
Email:
Sikayet & Öneri:
Talebinizi Seçiniz :